fredag den 9. marts 2012

Nu fik jeg oprettet et galleri og der skulle gerne være nogle fotos af de tasker og punge, som jeg har hjemme - endnu :D.Jeg kan altid bruge mere at folde og flette af. Kaffeposer ( lige minus ALI ), Tom's slikposer, Haibo's slikposer, landkort osv osv. Næsten kun fantasien sætter grænser :D. Dog kan jeg ikke bruge tykke materialer, da jeg folder over flere gange....
Så sig endelig til, hvis du vil samle til mig :D :D. Eller hvis du er faldet for en af mine tasker / punge, for så tager jeg gerne imod bestilling :)

4 kommentarer:

 1. Hej. Hvad med poser fra saltstænger, kan de bruges??
  Har kigget på dit galleri super flotte tasker, kunne meget godt tænkes at jeg vil købe en til min kæreste, er ligeglad med prisen.

  Jas

  SvarSlet
 2. Hej jas.

  Jamen poser fra saltstænger er jeg da meget interesseret i :D. Tror faktisk, at jeg stort set kan bruge alt *GGG*. Hvis du kender nogen, som drikker the, vil det oz være noget, som jeg er interesseret i - altså theposerne, ikke det the de har haft i koppen *GGGGG*.

  Du siger bare til, hvis du finder en taske, som du vil købe *SS*. Er sikker på, at din kæreste vil blive glad for sådan en og nok især når hun får den af sin kæreste :-D. En rigtig sød tanke :-)

  Ønsker dig (og kæresten) en skøn dag.

  Flettehilsen
  Bethina

  SvarSlet
 3. Tillykke med din blog. Jeg har meldt mig som fast læser.

  God søndag.

  SvarSlet
 4. Hej Rysse :).

  1000 tak akal du have *ss* Jeg er meget glad for, at du har meldt dig som fast læser :D. Håber på, at bloggen bliver bedre med tiden, efterhånden som jeg lærer at bruge den *gg*

  Du ønskes en dejlig uge.

  Flettehilsen
  Bethina

  SvarSlet